CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed

DienstenOver Creas - Diensten

Een gespecialiseerde en degelijk opgeleide makelaar staat steeds voor u klaar. Dit binnen al onze domeinen van bedrijfsvastgoed, of het nu gaat over kantoren, bedrijfsgebouwen, magazijnen, industriegronden of winkels

Semi-industrieel vastgoed

Ons kantoor heeft een ruim en uitgebalanceerd aanbod aan semi-industriële panden in portefeuille. In deze context concentreert CREAS zich op fabriekspanden, ateliers, magazijnen, loodsen, industriegronden... De omvang speelt hierbij geen rol. Door het aanbod en onze ervaring hoeft het u niet te verbazen dat veel bedrijven ons al als preferente vastgoedpartner hebben aangeduid.

Kantoren

Ons kantoor streeft naar de ideale "match" tussen aanbod en vraag. Dit impliceert gerichte consultancy wat resulteert in een optimale vertrouwensrelatie. Samen met u analyseert CREAS uw huidige noden en toekomstprognoses om u het meest adequate kantoor te kunnen voorstellen. Wij capteren informatie uit de markt, adviseren en geven tips rond belangrijke praktische parameters in verband met comfort, duurzaamheid, ligging, prijszetting... Deze analyse en reflectie vooraf vormen een goede basis voor een juiste beslissing. Voor u betekent dit eveneens een blijvende meerwaarde.

Winkels

Ook binnen het winkelsegment hebben wij onze ervaringsdeskundigen. CREAS gaat proactief op zoek naar zowel kleinere, binnenstedelijke kleinhandelsprojecten als naar de grotere, perifere winkelparken. De gespecialiseerde medewerkers zijn op de hoogte van belangrijke marketingaspecten en weten opportuniteiten correct in te schatten. Onze oplossingen zijn daardoor steeds bijzonder gefundeerd.

Maatwerk en nieuwbouwprojecten

CREAS bewijst haar polyvalentie door maatwerk aan te bieden. Wij formuleren graag een sluitende en gepersonaliseerde oplossing. Networking is een belangrijk sleutelwoord in onze dienstverlening. Wij stappen met uw specifieke vraag en noden naar mogelijke co-investeerders of gaan op zoek naar een heel specifiek pand. Samen met u werkt CREAS aan een rendabele investering in bedrijfsvastgoed.

Beleggingsvastgoed

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten kunnen wij u beleggingspanden aanbieden. Dat kan gaan over verhuurd semi-industrieel of kantoor- en winkelvastgoed. Deze dossiers worden steeds vooraf gecontroleerd op hun kwaliteit in alle facetten. Vertrouwen en degelijkheid zijn hier immers van cruciaal belang.

Reconversie van vastgoed

Wanneer vastgoed niet meer kan aangewend worden voor het uitoefenen van een hedendaagse activiteit kunt u een beroep doen op CREAS. Wij hebben de juiste oplossing in petto om uw pand optimaal in de markt te zetten. Ook in dit domein kunnen wij buigen over tal van realisaties.