CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed

Info & downloads

← terug naar overzichtspagina

CREAS@MIPIM2015: Wat is trending in de Real Estate sector?

CREAS nam voor de 10e keer op rij als medestandehouder van Flanders Ghent Development Group deel aan MIPIM. Naar jaarlijkse gewoonte verzamelde de Real Estate sector gedurende 4 dagen in Cannes.

Sinds jaar en dag de place-to-be voor de professionelen uit de sector. In het Belgische SurRealEstate-pavilloen worden de upcoming projecten van Gent, Antwerpen, Brussel, Wallonië voorgesteld. Tijdens de vele conferenties krijgen we een zicht op wat leeft en heerst binnen de vastgoedsector.

Op MIPIM komen investeerders, promotoren, overheden, projectontwikkelaars samen om het vastgoeduniversum van de toekomst te ontdekken en om desgevallend op de upcoming trends te anticiperen.

De krijtlijnen van hoe we morgen gaan leven, werken en ontspannen worden tijdens dit event getrokken. Aan ons om deze nieuwe inzichten een plaats te geven binnen onze actie-radius om zo ook u verder te helpen tijdens transacties in bedrijfsvastgoed.

CREAS bedrijfsvastgoed - CREAS@MIPIM2015: Wat is trending in de Real Estate sector?