CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed CREAS bedrijfsvastgoed

info & downloads

Wenst u op de hoogte te blijven van de diensten, prestaties en nieuwigheden van CREAS? Bekijk dan regelmatig deze infopagina.

Ook relevante informatie over bedrijfsvastgoed en de recentste tendensen in de vastgoedsector volgt CREAS op de voet en komt u hier te weten.


Op zoek naar een nieuwe locatie?

Onze makelaars helpen u graag bij het definiëren van uw noden en het zoeken naar een geschikte locatie voor uw professionele activiteiten. Onze nieuwste aanbodfolder brengt een overzicht van alle beschikbare bedrijfspanden in Oost- en West-Vlaanderen.

Nieuwste aanbod bedrijfsvastgoed vindt u hier

U zoekt een bedrijfsgebouw? U heeft een pand te koop of te huur? U zoekt een opbrengsteigendom? U beschikt over een onbebouwde grond? U overweegt een bedrijfsvastgoed te huren of te kopen?

Op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Aanbod juli 2018

Hier vindt u alvast het recentste aanbod magazijnen, kantoren en handelsruimtes in Oost- en West-Vlaanderen U zoekt een bedrijfsgebouw? U heeft een pand te koop of te huur? U zoekt een opbrengsteigendom? U beschikt over een onbebouwde grond? U overweegt een bedrijfsvastgoed te huren of te kopen? Vind hier ons recentste aanbod.

Bedrijfsvastgoed met toekomst, aanbod December 2017

U zoekt een bedrijfsgebouw? U heeft een pand te koop of te huur? U zoekt een opbrengsteigendom? U beschikt over een onbebouwde grond? U overweegt een bedrijfsvastgoed te huren of te kopen? Vind hier ons recentste aanbod.

Bedrijfsvastgoed met toekomst, aanbod juni 2017

U zoekt een bedrijfsgebouw? U heeft een pand te koop of te huur? U zoekt een opbrengsteigendom? U beschikt over een onbebouwde grond? U overweegt een bedrijfsvastgoed te huren of te kopen? Vind hier ons recentste aanbod.

CREAS voor de 16e keer op rij op MIPIM

Eens per jaar verzameld de voltallige Real Estate wereld in Cannes tijdens de vastgoedbeurs MIPIM. Ook dit jaar is CREAS aanwezig.

Bedrijfsvastgoed met toekomst, aanbod november 2016

U zoekt een bedrijfsgebouw? U heeft een pand te koop of te huur? U zoekt een opbrengsteigendom? U beschikt over een onbebouwde grond? U overweegt een bedrijfsvastgoed te huren of te kopen? Vind hier ons recentste aanbod.

Concrete vraag naar KMO-gronden en INDUSTRIETERREINEN

Voor onze klanten zijn we dringend op zoek naar KMO-gronden en industrieterreinen in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel braakliggende terreinen, gronden met te slopen gebouwen of gronden die deel uitmaken van een grotere site al dan niet vervuild komen in aanmerking. Wenst u een dergelijk terrein te verkopen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij vinden onder onze klanten de gepaste koper voor uw terrein. U kan ons telefonisch bereiken op 09 265 00 00 of per mail op info@creas.be. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsbrief juni 2016

U zoekt een bedrijfsgebouw of heeft een pand te koop/te huur? Misschien wenst u een opbrengsteigendom of beschikt u over een onbebouwde grond?

Uniek Historisch Metselaarshuis te koop

De provincie doet het opvallende 16de eeuwse gebouw tegenover de Sint-Niklaaskerk van de hand. Dit unieke gebouw valt niet alleen op door de klassieke-moderne gevelcombinatie maar tevens door de beelden die bovenop de trapgevel prijken. Het CREAS-team staat in voor de verkoop van dit historisch Gents pand.

Nieuwsbrief december 2015

U zoekt een bedrijfsgebouw of heeft een pand te koop/te huur? Misschien wenst u een opbrengsteigendom of beschikt u over een onbebouwde grond? Alvorens de zoektocht te starten, is het van belang een analyse te maken. Aan huren zijn net zoveel voor- als nadelen verbonden als aan kopen. Aan u om uit te maken welke elementen voor u doorslaggevend zijn. CREAS, met meer dan 14 jaar ervaring in Oost- en West-Vlaanderen, adviseert u hierbij graag. Contacteer vrijblijvend één van onze medewerkers op 09 265 00 00 voor de regio Oost-Vlaanderen op 051 21 20 00 voor de regio West-Vlaanderen.

HOE FINANCIERT U UW BEDRIJFSVASTGOED?

Om te investeren heb je vermogen nodig. Of je doet beroep op eigen vermogen of op vreemd vermogen of een combinatie van beide.

WAT BETEKENT DE EU2020-STRATEGIE VOOR UW BEDRIJFSGEBOUW?

EN, AAN WELKE EPB-NORMEN MOET EEN BEDRIJFSPAND VOLDOEN?

Nieuwsbrief juni 2015 oost-Vlaanderen

U zoekt een bedrijfsvastgoed te koop of te huur? Het aanbod magazijnen, gronden, kantoren en winkels in de regio OOST-VLAANDEREN ontdekt u hier.

Nieuwsbrief juni 2015 West-Vlaanderen

U zoekt een bedrijfsvastgoed te koop of te huur? Het aanbod magazijnen, gronden, kantoren en winkels in de regio WEST-VLAANDEREN ontdekt u hier.

CREAS@MIPIM2015: Wat is trending in de Real Estate sector?

CREAS nam voor de 10e keer op rij als medestandhouder van Flanders Ghent Development Group deel aan MIPIM. Naar jaarlijkse gewoonte verzamelde de Real Estate sector gedurende 4 dagen in Cannes.

Greep uit onze actuele vraag naar bedrijfsterreinen en industriële gronden

Voor onze klanten zijn we concreet op zoek naar bedrijfsterreinen en industriegronden in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De gezochte oppervlaktes variëren tussen 1 000m² tot 4 ha. Heeft u een grond te koop, bekijk dan hier onze lopende aanvragen. Wij vinden beslist de gepaste koper voor uw terrein.

Nieuwsbrief december 2014 West-Vlaanderen

U zoekt een bedrijfsvastgoed te koop of te huur? Het aanbod magazijnen, gronden, kantoren en winkels in de regio WEST-VLAANDEREN ontdekt u hier.

Nieuwsbrief december 2014 Oost-Vlaanderen

U zoekt een bedrijfsvastgoed te koop of te huur? Vindt hier ons aanbod magazijnen, gronden, kantoren en winkels in de regio OOST-VLAANDEREN.

Nieuwsbrief juni 2014 met recent aanbod

U bent op zoek naar bedrijfsvastgoed? U wenst te huren of te kopen?

Nieuwsbrief december 2013 met recent aanbod

Wij zijn verheugd u hierbij als makelaar in bedrijfsvastgoed onze digitale nieuwsbrief te bezorgen.

Artikel Flanders Network

Interview met Dhr. De Meester over het voorbije jaar.

Nieuwsbrief juni 2013 met recent aanbod

Wij zijn verheugd u hierbij als makelaar in bedrijfsvastgoed onze digitale nieuwsbrief te bezorgen.

CREAS bemiddelt bij verkoop belangrijk reconversieproject te Gent

CREAS bemiddelde recent bij de verkooptransactie van een belangrijk stadsvernieuwingsproject te Gent, Nieuwevaart. Het ging om een bestaande oude textielfabriek met een totale bebouwde oppervlakte...

BEDRIJFSFILM MIPIM 2013

Met Cannes als toepasselijke locatie is de MIPIM-beurs één van de grootste en belangrijkste vastgoedbeurzen in Europa.
MIPIM verenigt de meest invloedrijke spelers van alle...

MIPIM 2013

CREAS Bedrijfsvastgoed neemt dit jaar voor de 8de keer deel aan MIPIM, de internationale vastgoedbeurs in Cannes, en is mede standhouder van de vzw Flanders Ghent Development Group. 
...

CREAS: uitmuntende ranking activiteiten

CREAS is volgens een studie van Expertise, een vakblad voor de vastgoedprofessional, gerangschikt op de derde plaats en dit op basis van het aantal transacties in het semi-industriële segment...

PERSBERICHT

CREAS en Savills verkopen een site van 6,27ha te Houthulst in opdracht van FrieslandCampina.

Nieuwe CREAS-website online!

Met fierheid kondigen wij onze nieuwe website aan. Deze zit vol nieuwigheden en moet het mogelijk maken om onze service nog performanter te maken. Wij wensen jullie alvast veel surfplezier!

CREAS realiseert diverse verhuringen aan Stad Gent

Gedurende de voorbije maanden heeft CREAS intensief bemiddeld bij een 2-tal vastgoedtransacties aan Stad Gent voor haar dienst feestelijkheden. Zo huurt de Stad aan de Industrieweg te Wondelgem...